Hesabınızı ve verilerinizi silin

Blob Park: Color Match · yazan: MAGIC BYTE YAZILIM TİCARET LTD. ŞTİ.

Dilediğiniz zaman Blob Park: Color Match hesabınızı ve ona bağlı tüm oyun verilerini ücretsiz olarak silmemizi isteyebilirsiniz. Talepte bulunmak için Oyunun kurulu olmasına gerek yoktur.

Silme işlemi kalıcıdır. Seviyeleriniz, parkınız, incileriniz, değerli taşlarınız, güçlendiricileriniz ve parasını ödediğiniz öğeler de dahil olmak üzere diğer öğeleriniz daha sonra kurtarılamaz. Reklamsız satın alma işlemleri Apple veya Google hesabınızda kalır ve tekrar oynarsanız Satın alma işlemlerini geri yükle ile geri yüklenebilir.

Silme isteği nasıl gönderilir?

  1. Oyuncu Kimliğinizi bulun. Oyunu açın ve dişli simgesine (Ayarlar) dokunun. Oyuncu Kimliğiniz, Ayarlar kartının altındaki 8 karakterli koddur (“Oyuncu Kimliği:…”). Artık Oyunu açamıyorsanız bu adımı atlayın.
  2. Varsa bağlı hesabınızı not edin. Ayarlarda "Hesap bağlı" gösteriliyorsa bunun Google mı yoksa Apple mı olduğunu ve bu hesabın e-posta adresini not edin.
  3. Bize e-posta gönderin: [email protected] “Blob Park hesabımı sil” konulu. Oyuncu Kimliğinizi, platformunuzu (iPhone, iPad veya Android) ve varsa bağlı hesap e-postanızı ekleyin.
  4. Onaylıyoruz. 7 gün içinde yanıt veriyoruz. İsteği bir hesapla eşleştiremezsek, verilerin size ait olduğundan emin olmak için basit bir soru sorabiliriz.
  5. Siliyoruz. Silme işlemi, isteğinizin onaylanmasından sonraki 30 gün içinde tamamlanır ve işlem tamamlandığında size e-posta göndeririz.

Oyunun içinden de başlayabilirsiniz: Ayarlar → Destek, buraya bağlantı veren destek sayfamızı açar.

Yalnızca telefonunuzdaki verileri mi kaldırmak istiyorsunuz? Oyunun Kaldırılması, söz konusu cihazda depolanan ilerlemeyi siler. Bulut kaydınızı silmez; Bunun için yukarıdaki isteği gönderin.

Sildiklerimiz

VeriNe olur?Ne zaman
Buluta kaydetme (ilerlemeniz, öğeleriniz ve ayarlarınız Google Cloud Firestore'da saklanır)Silindi30 gün içinde
Bağlantılı bir Google veya Apple kimliği, adı ve e-posta adresi de dahil olmak üzere oturum açma hesabınız (Firebase Authentication)Silindi30 gün içinde
Oyuncu Kimliğinize veya uygulama örneğinize bağlı Analytics verileri (Firebase için Google Analytics)Google'dan silme işlemi istendiTalep 30 gün içinde gönderildi; Google yaklaşık 2 ay içerisinde sistemlerinden kaldırır
Oyuncu Kimliğinize bağlı kilitlenme raporları (Firebase Crashlytics)Silindi30 gün içinde (zaten 90 gün sonra geçerliliğini kaybeder)
Satın alma geçmişi bizim için RevenueCat tarafından tutuluyorMüşteri kaydı silindi30 gün içinde
Bize gönderdiğiniz e-postalarınızSilme işlemini onayladıktan sonra silindi30 gün içinde

Neleri tutabiliriz

Apple ve Google, gizlilik politikaları kapsamında mağazadan yaptığınız alışverişlere ilişkin kendi kayıtlarını tutar. Google'ın elinde bulunan reklam verileri, cihazınızın reklam ayarlarıyla kontrol edilir; Android'de reklam kimliğinizi Ayarlar → Gizlilik → Reklamlar bölümünden silebilirsiniz.

Apple ile oturum açtınız mı?

Oyunun Apple Kimliğinizle olan bağlantısını da kesebilirsiniz: iPhone'da Ayarlar → [adınız] → Oturum Açma ve Güvenlik → Apple ile Oturum Açma'yı açın, Blob Park'yi seçin ve Apple Kimliğini Kullanmayı Durdur'a dokunun. Bu, bağlantıyı durdurur ancak tuttuğumuz verileri silmez; bu nedenle lütfen bize yukarıdaki gibi e-posta da gönderin.

Verilerinizin yalnızca bir kısmı mı?

İlerlemenizi korurken bizden yalnızca bazı verileri, örneğin yalnızca analiz verilerini silmemizi isteyebilirsiniz. E-postanızda bunu söyleyin. Ayrıca kişiselleştirilmiş reklamları istediğiniz zaman Ayarlar → Gizlilik seçenekleri'nden (gösterildiği yerde) kapatabilir ve cihaz ayarlarınızdan bildirimleri kapatabilirsiniz.

Verileriniz ve haklarınız hakkında daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza bakın. Son güncelleme tarihi 31 Ekim 2026.